Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Influencia de las características y procesado del grano de cacao en la composición físico-química y propiedades sensoriales del chocolate negro

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:1058
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1058
  • Autors:

    Torres Moreno, Miriam
  • Altres:

    Data: 2012-03-30
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: spa
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/80743
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Torres Moreno, Miriam
    Director: Blanch i Colat, Consol Salas Salvadó, Jordi
    Format: application/pdf 246 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Perfil lipídico Compuestos volátiles Análisis sensorial Chocolate negro Cacao
    Títol: Influencia de las características y procesado del grano de cacao en la composición físico-química y propiedades sensoriales del chocolate negro
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar