Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Selection and optimization of acetic acid bacteria for d-gluconic acid production

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:2484
    Autors:
    Sainz Perez, Florencia
  • Altres:

    Data: 2016-11-04
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/401541
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Sainz Perez, Florencia
    Director: Torija Martínez, Mª Jesús Mas Barón, Albert
    Format: 238 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: keto-D-gluconates D-Glucose Gluconobacter keto-D-gluconicos D-Glucosa Gluconobacter
    Títol: Selection and optimization of acetic acid bacteria for d-gluconic acid production
    Matèria: 663/664 579 577 574 Ciències keto-D-gluconates D-Glucose Gluconobacter keto-D-gluconicos D-Glucosa Gluconobacter
  • Paraules clau:

    663/664
    579
    577
    574
    Ciències
    keto-D-gluconates
    D-Glucose
    Gluconobacter
    keto-D-gluconicos
    D-Glucosa
    Gluconobacter
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar