Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Ecología de levaduras: Selección y adaptación a fermentaciones vínicas

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:424
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX424
  • Autors:

    Torija Martínez, Mª Jesús
  • Altres:

    Data: 2002-05-30
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: spa
    Identificador: urn:isbn:69998064 http://hdl.handle.net/10803/8643
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Torija Martínez, Mª Jesús
    Director: Rozès Rozès, Nicolas Mas i Baron, Albert, 1953-
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: levaduras fermentaciones vínicas
    Títol: Ecología de levaduras: Selección y adaptación a fermentaciones vínicas
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar