Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Biochemistry and physiology of rehydration and adaptation of active dry wine yeast for winemaking.

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:440
  • Autors:

    Novo Molinero, Maite
  • Altres:

    Data: 2006-06-30
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469075975 http://hdl.handle.net/10803/8659
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Novo Molinero, Maite
    Director: Mas i Baron, Albert, 1953- Rozès Rozès, Nicolas
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: llevat rehidratació adaptació metabolisme fermentació enologia
    Títol: Biochemistry and physiology of rehydration and adaptation of active dry wine yeast for winemaking.
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar