Tesis doctorals> Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques

Avaluació dels efectes de diverses tècniques culinàries sobre el contingut de varis contaminants químics en aliments d'ampli consum a catalunya. Exposició dietètica

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:529
  • Autors:

    Perelló Berenguer, Gemma
  • Altres:

    Data: 2010-05-21
    Departament/Institut: Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: urn:isbn:9788469354292 http://hdl.handle.net/10803/8750
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Perelló Berenguer, Gemma
    Director: Llobet i Mallafre, Joan Maria Domingo Roig, José Luis
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: tècniques culinàries ingesta contaminants químics
    Títol: Avaluació dels efectes de diverses tècniques culinàries sobre el contingut de varis contaminants químics en aliments d'ampli consum a catalunya. Exposició dietètica
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 615 - Farmacologia. Terapèutica. Toxicologia. Radiologia 54 - Química 504 - Ciències del medi ambient
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    615 - Farmacologia. Terapèutica. Toxicologia. Radiologia
    54 - Química
    504 - Ciències del medi ambient
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar