Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effects of n-3 long-chain fatty acids in sow and piglet diets on perinatal piglet performance, oxylipins, immunity, and microbiota.

  • Identification data

    Identifier: TDX:4076
    Authors:
    Llauradó Calero, Eudald
  • Others:

    Date: 2023-07-07 2023-07-24T10:01:09Z 2023-07-24T10:01:09Z
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: http://hdl.handle.net/10803/688823
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Llauradó Calero, Eudald
    Director: Tous Closa, Núria
    Format: application/pdf 379 p.
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: oxylipins swine nutrition n-3 fatty acids oxilipines nutrició porcina ácids grassos n-3
    Title: Effects of n-3 long-chain fatty acids in sow and piglet diets on perinatal piglet performance, oxylipins, immunity, and microbiota.
    Subject: 636 579 577 57 Ciències oxylipins swine nutrition n-3 fatty acids oxilipines nutrició porcina ácids grassos n-3
  • Keywords:

    636
    579
    577
    57
    Ciències
    oxylipins
    swine nutrition
    n-3 fatty acids
    oxilipines
    nutrició porcina
    ácids grassos n-3
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar