Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effects of n-3 long-chain fatty acids in sow and piglet diets on perinatal piglet performance, oxylipins, immunity, and microbiota.

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:4076
    Autores:
    Llauradó Calero, Eudald
  • Otros:

    Fecha: 2023-07-07 2023-07-24T10:01:09Z 2023-07-24T10:01:09Z
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/688823
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Llauradó Calero, Eudald
    Director: Tous Closa, Núria
    Formato: application/pdf 379 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: oxylipins swine nutrition n-3 fatty acids oxilipines nutrició porcina ácids grassos n-3
    Título: Effects of n-3 long-chain fatty acids in sow and piglet diets on perinatal piglet performance, oxylipins, immunity, and microbiota.
    Materia: 636 579 577 57 Ciències oxylipins swine nutrition n-3 fatty acids oxilipines nutrició porcina ácids grassos n-3
  • Palabras clave:

    636
    579
    577
    57
    Ciències
    oxylipins
    swine nutrition
    n-3 fatty acids
    oxilipines
    nutrició porcina
    ácids grassos n-3
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar