Tesis doctorals> Departament d'Enginyeria Química

Membrane emulsification to encapsulate beet by-product extract and probiotic

  • Identification data

    Identifier: TDX:4462
    Authors:
    Camelo Silva, Callebe
  • Others:

    Date: 2026-09-03T02:00:00Z 2024-09-03 2024-10-17T13:54:18Z
    Departament/Institute: Departament d'Enginyeria Química Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: http://hdl.handle.net/10803/692339
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Camelo Silva, Callebe
    Director: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat Di Luccio, Marco
    Format: application/pdf 200 p.
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: encapsulation polyphenols encapsulación polifenoles encapsulació polifenols Lacticaseibacillus rhamnosus
    Title: Membrane emulsification to encapsulate beet by-product extract and probiotic
    Subject: 663/664 66 Enginyeria i arquitectura encapsulation polyphenols encapsulación polifenoles encapsulació polifenols Lacticaseibacillus rhamnosus
  • Keywords:

    663/664
    66
    Enginyeria i arquitectura
    encapsulation
    polyphenols
    encapsulación
    polifenoles
    encapsulació
    polifenols
    Lacticaseibacillus rhamnosus
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar