Tesis doctorals> Departament d'Enginyeria Química

Membrane emulsification to encapsulate beet by-product extract and probiotic

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:4462
    Autores:
    Camelo Silva, Callebe
  • Otros:

    Fecha: 2026-09-03T02:00:00Z 2024-09-03 2024-10-17T13:54:18Z
    Departamento/Instituto: Departament d'Enginyeria Química Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/692339
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Camelo Silva, Callebe
    Director: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat Di Luccio, Marco
    Formato: application/pdf 200 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: encapsulation polyphenols encapsulación polifenoles encapsulació polifenols Lacticaseibacillus rhamnosus
    Título: Membrane emulsification to encapsulate beet by-product extract and probiotic
    Materia: 663/664 66 Enginyeria i arquitectura encapsulation polyphenols encapsulación polifenoles encapsulació polifenols Lacticaseibacillus rhamnosus
  • Palabras clave:

    663/664
    66
    Enginyeria i arquitectura
    encapsulation
    polyphenols
    encapsulación
    polifenoles
    encapsulació
    polifenols
    Lacticaseibacillus rhamnosus
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar