Fecha: 2014-11-11
Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
Idioma: eng
Identificador: http://hdl.handle.net/10803/284451
Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Autor: Valera Martínez, María José
Director: Mateo Alesanco, Estibaliz Mas i Baron, Albert, 1953-
Formato: application/pdf 325 p.
Editor: Universitat Rovira i Virgili
Palabra clave: cellulose molecular techniques acetic acid bacteria celulosa técnicas moleculares bacterias acéticas intercel·lular cel·lulosa biofilm tècniques moleculars bacteris acètics
Título: Development of techniques for the analysis of acetic acid bacteria populations and their interaction in different food environments
Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 579 - Microbiologia 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica 574 - Ecologia general i biodiversitat