Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Instrumental and chemometric methodologies to assess sensory quality of Mediterranean food

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:2255
    Autores:
    Borràs Iglesias, Eva
  • Otros:

    Departamento/Instituto: Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia
    Fecha: 2016-05-13
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/386446
    Director: Mestres Solé, Montserrat Busto Busto, Olga Boqué Martí, Ricard
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Borràs Iglesias, Eva
    Formato: 271 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Sensometria Instrumental Panell electronic Quimiometria Panel electronico Instrumental sensometry Electronic panel Chemometrics
    Título: Instrumental and chemometric methodologies to assess sensory quality of Mediterranean food
    Materia: Ciències 542 - Química pràctica de laboratori. Química preparativa i experimental 543 - Química analítica 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Palabras clave:

    Ciències
    542 - Química pràctica de laboratori. Química preparativa i experimental
    543 - Química analítica
    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar