Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effects of Torulaspora delbrueckii and Metschnikowia pulcherrima on Oenococcus oeni and malolactic fermentation

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:3194
    Autores:
    Balmaseda Rubina, Aitor
  • Otros:

    Fecha: 2021-07-16
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/672211
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Balmaseda Rubina, Aitor
    Director: Bordons de Porrata-Doria, Albert Reguant Miranda, Cristina
    Formato: 362 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: wine vino vi no-Saccharomyces Oenococcus oeni
    Título: Effects of Torulaspora delbrueckii and Metschnikowia pulcherrima on Oenococcus oeni and malolactic fermentation
    Materia: 663/664 579 577 54 Ciències wine vino vi no-Saccharomyces Oenococcus oeni
  • Palabras clave:

    663/664
    579
    577
    54
    Ciències
    wine
    vino
    vi
    no-Saccharomyces
    Oenococcus oeni
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar