Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Ancestral sparkling wines; Comparison with traditional sparkling wines and procedures to improve their quality

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:4455
    Autores:
    Just Borràs, Arnau
  • Otros:

    Fecha: 2024-12-23T02:00:00Z 2024-06-26 2024-07-19T10:38:53Z
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/691833
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Just Borràs, Arnau
    Director: Canals Bosch, Joan Miquel Zamora Marín, Fernando
    Formato: application/pdf 274 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: global warming ancestral method sparkling wine cambio climático método ancestral Vino espumoso Canvi climàtic Mètode ancestral Vi espumós
    Título: Ancestral sparkling wines; Comparison with traditional sparkling wines and procedures to improve their quality
    Materia: 663/664 633 579 54 Ciències global warming ancestral method sparkling wine cambio climático método ancestral Vino espumoso Canvi climàtic Mètode ancestral Vi espumós
  • Palabras clave:

    663/664
    633
    579
    54
    Ciències
    global warming
    ancestral method
    sparkling wine
    cambio climático
    método ancestral
    Vino espumoso
    Canvi climàtic
    Mètode ancestral
    Vi espumós
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar