Data d'alta al repositori: 2019-12-02
Resum: L’enoturisme a la comarca del Priorat esta en desenvolupament, per tant, és un bon moment per crear nous projectes en l’àmbit del vi més enllà de les visites als cellers. El projecte és crear un hotel al Celler Coca i Fitó que està ubicat al municipi de El Masroig. L’objecte d’aquest treball és saber si el projecte pot ser viable o no. L’hotel serà construït en una gran finca plantada de vinya i amb unes vistes panoràmiques de la zona. L’hotel constarà de tres tipus d’habitacions, cada una situada individualment a la finca, creant així un producte diferenciador. En total hi hauran 12 habitacions, dos de luxe, quatre superiors i sis estàndards. També oferirà serveis com l’esmorzar i visites enoturístiques al propi celler. Aquest projecte necessita una gran inversió inicial tot i ser un hotel de poques habitacions, tot i això, és un projecte viable on al cap dels 5 anys i mig es recuperarà la inversió inicial. Wine tourism in the Priorat region is in development. Therefore, it is a good time to create new projects beyond the visits to the cellars. The project is to create a hotel in the Coca I Fitó’s cellar, which is located in the municipality of El Masroig. The purpose of this work is to know if the project can be viable or not. The hotel will be built on a large vineyards planted and with panoramic views of the area. The hotel will consist of three types of rooms, each individually located on the property, thus creating a differentiating product. In total there will be 12 rooms, two deluxe, four superior and six standards. It will also offer services such as breakfast and wine tours in the cellar. This project needs a big initial investment, despite being a little hotel. However, it is a viable project that will recover the initial investment after 5 years and a half. El enoturismo en la comarca del Priorat esta en desarrollo, pues es un buen momento para crear nuevos proyectos en el ámbito del vino más allá de las visitas a las bodegas. El proyecto es crear un hotel en la bodega Coca i Fitó que está ubicada en el municipio de El Masroig. El objeto de este trabajo es saber si puede ser viable o no. El hotel será construido en una gran finca plantada de vid y con unas vistas panorámicas de la zona. El hotel constará de tres tipos de habitaciones, cada una situada individualmente en la finca, creando así un producto diferenciador. En total habrán 12 habitaciones, dos de lujo, cuatro superiores y seis estándares. También ofrecerá servicios como el desayuno y visitas enoturísticas en la propia bodega. Este proyecto necesita una gran inversión inicial a pesar de ser un hotel de pocas habitaciones, sin embargo, es un proyecto viable donde al cabo de 5 años y medio se recuperará la inversión inicial.
Matèria: Turisme
Idioma: Català
Àrees temàtiques: Turisme i oci Tourism and leisure Turismo y ocio
Departament: Gestió d'Empreses
Estudiant: Coca Capafons, Maria
Curs acadèmic: 2018-2019
Títol en diferents idiomes: Pla d'empresa per a la creació d'un hotel al Celler Coca i Fitó a la comarca del Priorat Business plan for the creation of a hotel at the Coca i Fitó Cellar in the Priorat region Plan de negocio para la creación de un hotel en el Celler Coca i Fitó en la comarca del Priorat
Data de la defensa del treball: 2019-06-06
Paraules clau: Hotel, enoturisme, Priorat Hotel, wine tourism, Priorat Hotel, enoturismo, Priorat
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 6
Títol en la llengua original: Pla d'empresa per a la creació d'un hotel al Celler Coca i Fitó a la comarca del Priorat
Director del projecte: Andreu Corbatón, Jordi
Ensenyament(s): Turisme
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)