Treballs Fi de Grau> Pedagogia

Nens i nenes amb altes capacitats a Educació Infantil: Formació docent i intervenció educativa.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:3319
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3319
 • Autors:

  Rodríguez Bolancel, Aroa
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2021-07-06
  Resum: L’objectiu d’aquest estudi és analitzar la situació actual del tractament de les altes capacitats a educació infantil a Catalunya i identificar les característiques que hauria de tenir una intervenció orientada a la millora la qualitat pedagògica de l’aprenentatge dels alumnes amb AC d’infantil. Les AC estan definides com aquelles persones que presenten característiques intel·lectuals quantitativa i qualitativament superiors. Aquest estudi es basa en una investigació fonamentalment qualitativa. Els resultats mostren manca d’informació, recerca i formació en referència a les AC. Els trets fonamentals d’una proposta d’intervenció per als alumnes d’altes capacitats són: la coordinació amb les famílies, l’adaptació de les metodologies i l’aprenentatge emocional.
  Matèria: Educació
  Idioma: cat
  Àrees temàtiques: Ciències de l'educació
  Departament: Pedagogia
  Estudiant: Rodríguez Bolancel, Aroa
  Curs acadèmic: 2020-2021
  Títol en diferents idiomes: Niños y niñas con altas capacidades en Educación Infantil: Formación docente e intervención educativa Children with high skills in children's education: teaching training and educational intervention. Nens i nenes amb altes capacitats a Educació Infantil: Formació docent i intervenció educativa.
  Data de la defensa del treball: 2021-06-17
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: altas capacidades, formación docente, intervención educativa, educación infantil. high skills, teaching training, educational intervention, child education. altes capacitats, formació docent, intervenció educativa, educació infantil.
  Confidencialitat: No
  Títol en la llengua original: Nens i nenes amb altes capacitats a Educació Infantil: Formació docent i intervenció educativa.
  Director del projecte: Moya Pereira, Sofia.
  Ensenyament(s): Educació Infantil
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Ciències de l'educació
  Educació
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar