Data d'alta al repositori: 2021-07-15
Resum: La meva investigació s'ha basat en descobrir la possible relació entre els diferents nivells d'ansietat i la quantitat d'ingesta de menjar. A més, esbrinar com ha afectat la pandèmia i el confinament respectiu a aquest aspecte, tant als nivells d'ansietat com a la quantitat d'ingesta alimentària. He pogut observar una relació directa entre diferents símptomes ansiosos i determinades categories d'aliments, sobretot aquells insans o no saludables. També he pogut observar que després del confinament hi ha un grau d'ansietat més gran en la població adulta i un canvi en l'alimentació. Mi investigación se ha basado en descubrir la posible relación entre los distintos niveles de ansiedad y la cantidad de ingesta de comida. Además, averiguar cómo a afectado la pandemia y su respectivo confinamiento a este aspecto, tanto a los niveles de ansiedad como a la cantidad de ingesta alimentaria. He podido observar una relación directa entre distintos síntomas ansiosos y determinadas categorías de alimentos, sobretodo aquellos insanos o no saludables. También he podido observar que después del confinamiento hay un mayor grado de ansiedad en la población adulta y un cambio en la alimentación.
Matèria: Psicologia
Idioma: spa
Àrees temàtiques: Psicologia Psychology Psicología
Departament: Psicologia
Estudiant: Romero González, Mar
Curs acadèmic: 2020-2021
Títol en diferents idiomes: Relació entre els nivells d'ansietat percebuts i la quantitat d'ingesta de menjar a la població adulta. Relationship between perceived anxiety levels and the amount of food intake in the adult population. Relación entre los niveles de ansiedad percibidos y la cantidad de ingesta de comida en la población adulta.
Data de la defensa del treball: 2021-06-22
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: ansietat, Ingesta i obesitat anxiety, eating and obesity ansiedad, ingesta y obesidad
Confidencialitat: No
Títol en la llengua original: Relación entre los niveles de ansiedad percibidos y la cantidad de ingesta de comida en la población adulta.
Director del projecte: Heredia Santaella, Luis
Ensenyament(s): Psicologia
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)