Treballs Fi de Grau> Educació Infantil

Tradicions catalanes a l'educació infantil

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:3601
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3601
 • Autors:

  Pujol Fraile, Silvia
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2021-07-19
  Resum: La meva recerca del meu treball de fi de grau s’ha basat en el tema de les tradicions catalanes, ja que volia descobrir-les dins la literatura infantil i esbrinar la seva importància dins de l’etapa de l’educació infantil. He realitzat la investigació a partir de dos grans objectius principals que són acostar les tradicions catalanes als infants d’educació infantil a través dels contes i descobrir quins beneficis aporta la incorporació de l’ensenyament de les tradicions catalanes dins de l’etapa d’educació infantil. Altrament n’he extret d’altres més específics com realitzar una selecció dels contes infantils més coneguts que treballen les tradicions catalanes, observar quins coneixements tenen els infants d’educació infantil dels contes més propers, fer un recull de contes que es treballen a educació infantil sobre les tradicions catalanes i analitzar quins contes sobre tradicions catalanes s’expliquen a l’aula. Per aconseguir complir els meus objectius que havia marcat he utilitzat diversos instruments de registre i recollida de dades com una entrevista a una persona molt important dins del sector de les editorials de contes infantils, un qüestionari el qual han contestat diverses mestres d’infantil d’una mateixa escola i una pauta d’observació basada en el diari de camp del meu dia a dia de les pràctiques basades en l'observació dels infants quan es vivien fets tradicionals catalans. A partir d’aquests instruments de registre n’he extret uns resultats i unes conclusions que podeu veure més endavant al meu treball de fi de grau.
  Matèria: Cienciès de l'educació
  Idioma: cat
  Àrees temàtiques: Ciencias de la educación Education sciences Ciències de l'educació
  Departament: Cienciès de l'educació
  Estudiant: Pujol Fraile, Silvia
  Curs acadèmic: 2020-2021
  Títol en diferents idiomes: Tradiciones catalanas en la educación infantil Catalan traditions in early childhood education Tradicions catalanes a l'educació infantil
  Data de la defensa del treball: 2021-06-14
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: tradiciones, catalanas, literatura, infantil, cuentos, beneficios. traditions, catalan, literature, children, stories, benefits tradicions, catalanes, literatura, infantil, contes, beneficis.
  Confidencialitat: No
  Títol en la llengua original: Tradicions catalanes a l'educació infantil
  Director del projecte: Casellas , Mònica
  Ensenyament(s): Educació Infantil
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Ciencias de la educación
  Education sciences
  Ciències de l'educació
  Cienciès de l'educació
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar