Data d'alta al repositori: 2021-07-22
Resum: El treball tracta de la posada en marxa i validació d’un mètode analític, en concret el pH. Cada vegada se li dóna més importància a aquest paràmetre en enologia a causa de a l'efecte tan important que té en les begudes derivades del raïm. El treball el podem dividir en 3 parts. Una petita introducció, el mètode que s’ha seguit, i una breu explicació sobre què és aquest paràmetre i tot el relacionat amb ell ( elèctrodes, equips, de que depèn...) En la part experimental s’explica les adaptacions que se li han fet per poder-lo aplicar al nostre laboratori, a més a més del material utilitzat i finalment una última part en la que hi apareixen els resultats obtinguts tant dels diferents MRC utilitzats i del exercicis d’intercomparació presentats juntament amb els càlculs de la incertesa i les conclusions.
Matèria: Química
Idioma: cat
Àrees temàtiques: Química Chemistry Química
Departament: Química Analítica i Química Orgànica
Estudiant: Roig Llorens, Clàudia
Curs acadèmic: 2020-2021
Títol en diferents idiomes: Posada en marxa d'un mètode per l'anàlisi de pHPosada en marxa d’un mètode per l’anàlisi de pH Implementation of a method for pH analysis Puesta en marcha de un método para el análisis de pH
Data de la defensa del treball: 2021-06-30
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: mètode, validació, pH method, validation, pH método, validación, pH
Confidencialitat: No
Títol en la llengua original: Posada en marxa d'un mètode per l'anàlisi de pH
Director del projecte: Masons Bosch, Jaume
Ensenyament(s): Química
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)