Fecha de alta en el repositorio: 2021-07-22
Resumen: El treball tracta de la posada en marxa i validació d’un mètode analític, en concret el pH. Cada vegada se li dóna més importància a aquest paràmetre en enologia a causa de a l'efecte tan important que té en les begudes derivades del raïm. El treball el podem dividir en 3 parts. Una petita introducció, el mètode que s’ha seguit, i una breu explicació sobre què és aquest paràmetre i tot el relacionat amb ell ( elèctrodes, equips, de que depèn...) En la part experimental s’explica les adaptacions que se li han fet per poder-lo aplicar al nostre laboratori, a més a més del material utilitzat i finalment una última part en la que hi apareixen els resultats obtinguts tant dels diferents MRC utilitzats i del exercicis d’intercomparació presentats juntament amb els càlculs de la incertesa i les conclusions.
Materia: Química
Idioma: cat
Áreas temáticas: Química Chemistry Química
Departamento: Química Analítica i Química Orgànica
Estudiante: Roig Llorens, Clàudia
Curso académico: 2020-2021
Título en diferentes idiomas: Posada en marxa d'un mètode per l'anàlisi de pHPosada en marxa d’un mètode per l’anàlisi de pH Implementation of a method for pH analysis Puesta en marcha de un método para el análisis de pH
Fecha de la defensa del treball: 2021-06-30
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: mètode, validació, pH method, validation, pH método, validación, pH
Confidencialidad: No
Título en la lengua original: Posada en marxa d'un mètode per l'anàlisi de pH
Director del proyecto: Masons Bosch, Jaume
Enseñanza(s): Química
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)