Data d'alta al repositori: 2021-09-09
Resum: Revisió que recull la literatura publicada fins les dates del estudi sobre la influencia del confinament per COVID-19 en població espanyola. En aquest treball, es recull com la població es va habituar al confinament en les tres variables seleccionades, que van ser els hàbits alimentaris, adherència a la dieta mediterrania, activitat física i ús de les xarxes socials.
Matèria: Nutrició
Idioma: Català
Àrees temàtiques: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiant: Paredes Ferreira, Carolina
Curs acadèmic: 2020-2021
Títol en diferents idiomes: Revisión sobre la influencia del confinamiento en los hábitos alimentarios y adherencia a la dieta mediterránea, actividad física y uso de redes sociales Review on the influence of confinement on eating habits and mediterranean diet adherence, physical activity and use of social media. Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.
Data de la defensa del treball: 2021-06-07
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: confinanamiento, hábitos alimenticios, dieta mediterránea confinement, eating habits, Mediterranean diet confinament, hàbits alimentaris, dieta mediterrania
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 9
Títol en la llengua original: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.
Director del projecte: Gils Contreras, Anna
Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)