Fecha de alta en el repositorio: 2021-09-09
Resumen: Revisió que recull la literatura publicada fins les dates del estudi sobre la influencia del confinament per COVID-19 en població espanyola. En aquest treball, es recull com la població es va habituar al confinament en les tres variables seleccionades, que van ser els hàbits alimentaris, adherència a la dieta mediterrania, activitat física i ús de les xarxes socials.
Materia: Nutrició
Idioma: Català
Áreas temáticas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiante: Paredes Ferreira, Carolina
Curso académico: 2020-2021
Título en diferentes idiomas: Revisión sobre la influencia del confinamiento en los hábitos alimentarios y adherencia a la dieta mediterránea, actividad física y uso de redes sociales Review on the influence of confinement on eating habits and mediterranean diet adherence, physical activity and use of social media. Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.
Fecha de la defensa del treball: 2021-06-07
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: confinanamiento, hábitos alimenticios, dieta mediterránea confinement, eating habits, Mediterranean diet confinament, hàbits alimentaris, dieta mediterrania
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 9
Título en la lengua original: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.
Director del proyecto: Gils Contreras, Anna
Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)