Treballs Fi de Grau> Dret Públic

La responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública per danys derivats de festes populars i espectacles. Especial referència als “correfocs”

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:4184
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG4184
 • Autors:

  Jiménez-Castillejo Pérez, Cristina
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2021-10-27
  Resum: L’objectiu d’aquest treball és analitzar la regulació de la responsabilitat patrimonial de les Administracions Públiques per danys derivats de festes populars aprofundint en els originats per la celebració de “correfocs”, manifestació cultural popular catalana. A través de la jurisprudència i un cas de laboratori jurídic, es descriuran quins són els requisits per apreciar la responsabilitat de l’Administració en aquests casos.
  Matèria: Ciències jurídiques
  Idioma: Català
  Àrees temàtiques: Ciències jurídiques Juridical sciences Ciencias jurídicas
  Departament: Dret Públic
  Estudiant: Jiménez-Castillejo Pérez, Cristina
  Curs acadèmic: 2020-2021
  Títol en diferents idiomes: La responsabilidad patrimonial de la Administración Pública por daños derivados de fiestas populares y espectáculos. Especial referencia a los “correfocs” The patrimonial responsibility of the Public Administration for damages derived from popular celebrations and spectacles. Special reference to “correfocs”. La responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública per danys derivats de festes populars i espectacles. Especial referència als “correfocs”
  Data de la defensa del treball: 2021-07-02
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: responsabilitat patrimonial, festes populars, correfocs patrimonial responsibility, popular celebrations, correfocs responsabilidad patrimonial, fiestas populares, correfocs
  Confidencialitat: No
  Crèdits del TFG: 6
  Títol en la llengua original: La responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública per danys derivats de festes populars i espectacles. Especial referència als “correfocs”
  Director del projecte: Forcadell Esteller, Xavier
  Ensenyament(s): Dret
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Ciències jurídiques
  Juridical sciences
  Ciencias jurídicas
  Ciències jurídiques
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar