Treballs Fi de Grau> Dret Públic

La responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública per danys derivats de festes populars i espectacles. Especial referència als “correfocs”

 • Identification data

  Identifier: TFG:4184
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG4184
 • Authors:

  Jiménez-Castillejo Pérez, Cristina
 • Others:

  Creation date in repository: 2021-10-27
  Abstract: L’objectiu d’aquest treball és analitzar la regulació de la responsabilitat patrimonial de les Administracions Públiques per danys derivats de festes populars aprofundint en els originats per la celebració de “correfocs”, manifestació cultural popular catalana. A través de la jurisprudència i un cas de laboratori jurídic, es descriuran quins són els requisits per apreciar la responsabilitat de l’Administració en aquests casos.
  Subject: Ciències jurídiques
  Language: Català
  Subject areas: Ciències jurídiques Juridical sciences Ciencias jurídicas
  Department: Dret Públic
  Student: Jiménez-Castillejo Pérez, Cristina
  Academic year: 2020-2021
  Title in different languages: La responsabilidad patrimonial de la Administración Pública por daños derivados de fiestas populares y espectáculos. Especial referencia a los “correfocs” The patrimonial responsibility of the Public Administration for damages derived from popular celebrations and spectacles. Special reference to “correfocs”. La responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública per danys derivats de festes populars i espectacles. Especial referència als “correfocs”
  Work's public defense date: 2021-07-02
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: responsabilitat patrimonial, festes populars, correfocs patrimonial responsibility, popular celebrations, correfocs responsabilidad patrimonial, fiestas populares, correfocs
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: La responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública per danys derivats de festes populars i espectacles. Especial referència als “correfocs”
  Project director: Forcadell Esteller, Xavier
  Education area(s): Dret
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciències jurídiques
  Juridical sciences
  Ciencias jurídicas
  Ciències jurídiques
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar