Treballs Fi de Grau> Medicina i Cirurgia

Relació entre nivells sèrics de PAPP-A i β-hCG en el primer trimestre de la gestació amb la restricció del creixement fetal.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:5007
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5007
 • Autors:

  Armengol Naranjo, Ramon
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2022-07-22
  Resum: L’objectiu d’aquest TFG ha estat trobar relació entre els nivells de PAPP-A i B-HCG en el primer trimestre de la gestació amb la restricció de creixement fetal (RCF). Estudi retrospectiu de casos controls amb 96 casos i 114 controls. S’ha trobat associació entre els nivells de PAPP-A i el RCF amb mitjanes més baixes en els casos. No s’han trobat diferencies significatives en relació amb la B-HCG. No s’ha pogut trobar un punt de tall de PAPP-A que serveixi com a test diagnòstic de RCF de forma aïllada. La anàlisi multivariable ha mostrat una exactitud i valors predictius força acceptables.
  Matèria: Medicina
  Idioma: cat
  Àrees temàtiques: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
  Departament: Medicina i Cirurgia
  Estudiant: Armengol Naranjo, Ramon
  Curs acadèmic: 2021-2022
  Títol en diferents idiomes: Relación entre niveles séricos de PAPP-A y β-hCG en el primer trimestre de la gestación con la restricción del crecimiento fetal. Relationship between serum levels of PAPP-A and β-hCG in the first trimester of pregnancy with fetal growth restriction. Relació entre nivells sèrics de PAPP-A i β-hCG en el primer trimestre de la gestació amb la restricció del creixement fetal.
  Data de la defensa del treball: 2022-06-15
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: Restricción del crecimiento fetal (RCF), proteína plasmática asociada a la gestación (PAPP-A), β-hCG. Fetal growth restriction (RCF), pregnancy-associated plasma protein-A (PAPP-A), β-hCG. Restricció del creixement fetal (RCF), proteïna plasmàtica associada a la gestació (PAPP-A), β-hCG.
  Confidencialitat: No
  Crèdits del TFG: 6
  Títol en la llengua original: Relació entre nivells sèrics de PAPP-A i β-hCG en el primer trimestre de la gestació amb la restricció del creixement fetal.
  Director del projecte: Cavallé Busquets, Pere
  Ensenyament(s): Medicina
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Ciencias de la salud
  Health sciences
  Ciències de la salut
  Medicina
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar