Treballs Fi de Grau> Pedagogia

Anàlisi de l'organització dels espais, el temps i els materials al segon cicle d'educació infantil. Comparativa entre sis escoles del tarragonès.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:5651
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5651
 • Autors:

  Tierraseca Matute, Dolors Maria
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2023-02-08
  Resum: El següent treball consisteix en l’estudi d’un comparatiu de l’organització dels espais, tant interns com externs, el temps i els materials de sis escoles del Tarragonès. Les escoles que es presenten són dues de titularitat privada-concertada i quatre públiques (dos centres rurals i dos urbans). La comparativa ha estat realitzada tenint en compte els aspectes i les aportacions que exposa el Currículum i Orientacions del segon cicle d’Educació Infantil per part del Departament d’Educació. Els resultats obtinguts han mostrat poques diferències tenint en compte la titularitat dels centres i aquests donen respostes positives a gran part dels aspectes estudiats.
  Matèria: Educació infantil
  Idioma: cat
  Àrees temàtiques: Ciències de l'educació Education sciences Ciencias de la educación
  Departament: Pedagogia
  Estudiant: Tierraseca Matute, Dolors Maria
  Curs acadèmic: 2021-2022
  Títol en diferents idiomes: Análisis de la organización de los espacios, tiempo y materiales en el segundo ciclo de educación infantil. Comparativa entre seis escuelas del tarragonès. Analysis of the organisation of spaces, time and materials in the second cycle of infant education. Comparison between six schools in tarragonès. Anàlisi de l'organització dels espais, el temps i els materials al segon cicle d'educació infantil. Comparativa entre sis escoles del tarragonès.
  Data de la defensa del treball: 2022-06-13
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: educació infantil, aula, infants, espais interiors, espais exteriors, temps educatiu, materials. early childhood education, classroom, children, indoor spaces, outdoor spaces, educational time, materials. educación infantil, aula, niños, espacios interiores, espacios exteriores, tiempo educativo, materiales.
  Confidencialitat: No
  Títol en la llengua original: Anàlisi de l'organització dels espais, el temps i els materials al segon cicle d'educació infantil. Comparativa entre sis escoles del tarragonès.
  Director del projecte: Alemany Vàzquez, Maria Josep
  Ensenyament(s): Educació Infantil
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Ciències de l'educació
  Education sciences
  Ciencias de la educación
  Educació infantil
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar