Treballs Fi de Grau> Antropologia, Filosofia i Treball Social

La implementació de la renda garantida de ciutadania de catalunya: anàlisi del procés de creació, desplegament i valoració qualitativa de la prestació.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:5839
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5839
 • Autors:

  Pérez Bové, Josep
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2023-03-25
  Resum: Aquest article té per objecte la construcció del marc històric referent al desenvolupament de l'anterior Renda Mínima d'Inserció fins a l'actual prestació de la Renda Garantida de Ciutadania. També s'exposa el context social i polític fruit de les conseqüències generades per la crisi econòmica que van provocar el naixement de la Iniciativa Legislativa Popular. Iniciativa que tenia com a finalitat donar resposta a les situacions d'emergència social creixents en la ciutadania i la defensa del dret a percebre una renda garantida. En aquest article observarem com es va desencadenar el període de negociacions entre la ILP i l'esfera política amb la consegüent elaboració de la Llei de la RGC i la implementació d'aquesta.
  Matèria: Treball social
  Idioma: cat
  Àrees temàtiques: Trabajo social Social Work Treball social
  Departament: Antropologia, Filosofia i Treball Social
  Estudiant: Pérez Bové, Josep
  Curs acadèmic: 2021-2022
  Títol en diferents idiomes: La implementación de la renta garantizada de ciudadanía de cataluña: análisis de proceso de creación, despegamiento i valoración cualitativa de la prestación. The implementation of the guaranteed income of citizenship of catalonia: analysis of the creation process, detachment and qualitative assessment of the benefit. La implementació de la renda garantida de ciutadania de catalunya: anàlisi del procés de creació, desplegament i valoració qualitativa de la prestació.
  Data de la defensa del treball: 2022-06-28
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: Renta Garantizada de ciudadanía, pobreza, exclusión social. Guaranteed Income of citizenship, poverty, social exclusion. Renda Garantida de Ciutadania, pobresa, exclusió social.
  Confidencialitat: No
  Crèdits del TFG: 6
  Títol en la llengua original: La implementació de la renda garantida de ciutadania de catalunya: anàlisi del procés de creació, desplegament i valoració qualitativa de la prestació.
  Director del projecte: Arca Míguez, Juan Manuel
  Ensenyament(s): Treball Social
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Trabajo social
  Social Work
  Treball social
  Treball social
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar