Treballs Fi de Grau> Antropologia, Filosofia i Treball Social

La implementació de la renda garantida de ciutadania de catalunya: anàlisi del procés de creació, desplegament i valoració qualitativa de la prestació.

 • Identification data

  Identifier: TFG:5839
 • Authors:

  Pérez Bové, Josep
 • Others:

  Creation date in repository: 2023-03-25
  Abstract: Aquest article té per objecte la construcció del marc històric referent al desenvolupament de l'anterior Renda Mínima d'Inserció fins a l'actual prestació de la Renda Garantida de Ciutadania. També s'exposa el context social i polític fruit de les conseqüències generades per la crisi econòmica que van provocar el naixement de la Iniciativa Legislativa Popular. Iniciativa que tenia com a finalitat donar resposta a les situacions d'emergència social creixents en la ciutadania i la defensa del dret a percebre una renda garantida. En aquest article observarem com es va desencadenar el període de negociacions entre la ILP i l'esfera política amb la consegüent elaboració de la Llei de la RGC i la implementació d'aquesta.
  Subject: Treball social
  Language: cat
  Subject areas: Trabajo social Social Work Treball social
  Department: Antropologia, Filosofia i Treball Social
  Student: Pérez Bové, Josep
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: La implementación de la renta garantizada de ciudadanía de cataluña: análisis de proceso de creación, despegamiento i valoración cualitativa de la prestación. The implementation of the guaranteed income of citizenship of catalonia: analysis of the creation process, detachment and qualitative assessment of the benefit. La implementació de la renda garantida de ciutadania de catalunya: anàlisi del procés de creació, desplegament i valoració qualitativa de la prestació.
  Work's public defense date: 2022-06-28
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Renta Garantizada de ciudadanía, pobreza, exclusión social. Guaranteed Income of citizenship, poverty, social exclusion. Renda Garantida de Ciutadania, pobresa, exclusió social.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: La implementació de la renda garantida de ciutadania de catalunya: anàlisi del procés de creació, desplegament i valoració qualitativa de la prestació.
  Project director: Arca Míguez, Juan Manuel
  Education area(s): Treball Social
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Trabajo social
  Social Work
  Treball social
  Treball social
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar