Treballs Fi de Grau> Geografia

Projeccions de canvi climàtic a Andorra: anàlisi i càlcul d'indicadors en el marc de l’estratègia nacional d'adaptació al canvi climàtic.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:6035
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG6035
 • Autors:

  Quintana Clarà, Alexandre
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2023-07-18
  Resum: El present treball proposa utilitzar les projeccions de canvi climàtic d’alta resolució (5 km x 5 km) obtingudes en el marc del projecte POCTEFA CLIMPY (Amblar-Francés et al., 2020) pel territori andorrà, per tal de contextualitzar l'evolució del clima sota diferents escenaris futurs possibles (RCP4.5 i RCP8.5). A més de les projeccions de temperatura i precipitació a diferents horitzons de pronòstic, s’han calculat diferents índex que poden ser utilitzats dins l’estratègia nacional d’adaptació al canvi climàtic per tal de caracteritzar el clima d’Andorra i fer un seguiment històric per detectar canvis.
  Matèria: Geografia
  Idioma: cat
  Codirector del treball: Trapero Bagué, Laura
  Àrees temàtiques: Geografía Geography Geografia
  Departament: Geografia
  Estudiant: Quintana Clarà, Alexandre
  Curs acadèmic: 2022-2023
  Títol en diferents idiomes: Proyecciones de cambio climático en Andorra: análisis y cálculo de indicadores en el marco de la estrategia nacional de adaptación al cambio climático. Climate change projections in Andorra: analysis and calculation of indicators in the framework of the national strategy for adaptation to climate change. Projeccions de canvi climàtic a Andorra: anàlisi i càlcul d'indicadors en el marc de l’estratègia nacional d'adaptació al canvi climàtic.
  Data de la defensa del treball: 2023-06-28
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: Cambio climático, proyecciones climáticas, variabilidad, adaptación, Andorra. Climate change, climate projections, variability, adaptation, Andorra. Canvi climàtic, projeccions climàtiques, variabilitat, adaptació, Andorra.
  Confidencialitat: No
  Crèdits del TFG: 12
  Títol en la llengua original: Projeccions de canvi climàtic a Andorra: anàlisi i càlcul d'indicadors en el marc de l’estratègia nacional d'adaptació al canvi climàtic.
  Director del projecte: Sigró Rodríguez, Francisco Javier
  Ensenyament(s): Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Geografía
  Geography
  Geografia
  Geografia
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar