Treballs Fi de Grau> Geografia

Projeccions de canvi climàtic a Andorra: anàlisi i càlcul d'indicadors en el marc de l’estratègia nacional d'adaptació al canvi climàtic.

 • Identification data

  Identifier: TFG:6035
 • Authors:

  Quintana Clarà, Alexandre
 • Others:

  Creation date in repository: 2023-07-18
  Abstract: El present treball proposa utilitzar les projeccions de canvi climàtic d’alta resolució (5 km x 5 km) obtingudes en el marc del projecte POCTEFA CLIMPY (Amblar-Francés et al., 2020) pel territori andorrà, per tal de contextualitzar l'evolució del clima sota diferents escenaris futurs possibles (RCP4.5 i RCP8.5). A més de les projeccions de temperatura i precipitació a diferents horitzons de pronòstic, s’han calculat diferents índex que poden ser utilitzats dins l’estratègia nacional d’adaptació al canvi climàtic per tal de caracteritzar el clima d’Andorra i fer un seguiment històric per detectar canvis.
  Subject: Geografia
  Language: cat
  Work's codirector: Trapero Bagué, Laura
  Subject areas: Geografía Geography Geografia
  Department: Geografia
  Student: Quintana Clarà, Alexandre
  Academic year: 2022-2023
  Title in different languages: Proyecciones de cambio climático en Andorra: análisis y cálculo de indicadores en el marco de la estrategia nacional de adaptación al cambio climático. Climate change projections in Andorra: analysis and calculation of indicators in the framework of the national strategy for adaptation to climate change. Projeccions de canvi climàtic a Andorra: anàlisi i càlcul d'indicadors en el marc de l’estratègia nacional d'adaptació al canvi climàtic.
  Work's public defense date: 2023-06-28
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Cambio climático, proyecciones climáticas, variabilidad, adaptación, Andorra. Climate change, climate projections, variability, adaptation, Andorra. Canvi climàtic, projeccions climàtiques, variabilitat, adaptació, Andorra.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 12
  Title in original language: Projeccions de canvi climàtic a Andorra: anàlisi i càlcul d'indicadors en el marc de l’estratègia nacional d'adaptació al canvi climàtic.
  Project director: Sigró Rodríguez, Francisco Javier
  Education area(s): Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Geografía
  Geography
  Geografia
  Geografia
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar