Treballs Fi de Grau> Psicologia

Programa d'intervenció en educació afectiu-sexual per adolescents i joves amb el Trastorn de l'espectre autista d'alt funcionament.

 • Identification data

  Identifier: TFG:3533
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3533
 • Authors:

  Millà Borja, Oriol
 • Others:

  Creation date in repository: 2021-07-16
  Abstract: El TEA és un trastorn del neurodesenvolupament que afecta principalment al comportament, a la comunicació i interacció social, i als interessos i activitats. Les dificultats socials, la manca d’habilitats emocionals i l'híper- o hiposensibilitats, entre d’altres acaben produint complicacions al correcte desenvolupament afectiu-sexual de l'individu. L’objectiu d’aquest treball és crear un programa d’intervenció en educació afectiu-sexual que sigui capaç de millorar tant quantitativament com qualitativament els coneixements sobre la dimensió sexual, a més de normalitzar i promoure una sexualitat saludable i lliure de judicis. Per assolir l'objectiu s'ha realitzat una recerca literària i es proposa un programa d'intervenció afectiu-sexual.
  Subject: Psicologia
  Language: cat
  Subject areas: Psicología Psychology Psicologia
  Department: Psicologia
  Student: Millà Borja, Oriol
  Academic year: 2020-2021
  Title in different languages: Programa de intervención en educación afectivo-sexual para adolescentes y jóvenes con el Trastorno del espectro autista de alto funcionamiento. Intervention program in affective-sexual education for adolescents and young people with high-functioning autism spectrum disorder. Programa d'intervenció en educació afectiu-sexual per adolescents i joves amb el Trastorn de l'espectre autista d'alt funcionament.
  Work's public defense date: 2021-06-21
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: CEA, sexualidad, educación sexual CEA, sexuality, sexual education CEA, sexualitat, educació sexual
  Confidenciality: No
  Title in original language: Programa d'intervenció en educació afectiu-sexual per adolescents i joves amb el Trastorn de l'espectre autista d'alt funcionament.
  Project director: Roigé Castellví, Joana
  Education area(s): Psicologia
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Psicología
  Psychology
  Psicologia
  Psicologia
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar