Creation date in repository: 2022-07-04
Abstract: La remolatxa s’ha postulat com una ajuda ergogènica per augmentar el rendiment. Aquesta revisió sistemàtica observa la millora del consum amb exercicis: aeròbic, anaeròbic de velocitat, anaeròbic de força i ambos. Es realitza una recerca bibliagràfica a les bases de dades de PubMed i Google Academic, les paraules claus “beetroot juice” and ( “ exercise” or “sport” or “training”). Es van incloure estudis amb adults sans, dins dels 10 últims anys. 30 articles es van analitzar dels diferents tipus d’exercicis. Els resultats van mostrar que el consum de remolatxa aporta més beneficis en el rendiment en exercicis aeròbis respecte els anaeròbics.
Subject: Esportistes--Alimentació
Language: cat
Subject areas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
Department: Bioquímica i Biotecnologia
Student: Guillen Peña, Albert
Academic year: 2021-2022
Title in different languages: Mejora del rendimiento deportivo a través del consumo de remolacha en deportistas: Una revisión sistemática. Improving sports performance through beet consumption in athletes: a systematic review. Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica.
Work's public defense date: 2022-06-07
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: remolacha, ejercicio, deporte beetroot, exercise, sport remolatxa, exercici, esport
Confidenciality: No
TFG credits: 9
Title in original language: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica.
Project director: Bulló Bonet, Mònica
Education area(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)