Fecha de alta en el repositorio: 2022-07-04
Resumen: La remolatxa s’ha postulat com una ajuda ergogènica per augmentar el rendiment. Aquesta revisió sistemàtica observa la millora del consum amb exercicis: aeròbic, anaeròbic de velocitat, anaeròbic de força i ambos. Es realitza una recerca bibliagràfica a les bases de dades de PubMed i Google Academic, les paraules claus “beetroot juice” and ( “ exercise” or “sport” or “training”). Es van incloure estudis amb adults sans, dins dels 10 últims anys. 30 articles es van analitzar dels diferents tipus d’exercicis. Els resultats van mostrar que el consum de remolatxa aporta més beneficis en el rendiment en exercicis aeròbis respecte els anaeròbics.
Materia: Esportistes--Alimentació
Idioma: cat
Áreas temáticas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiante: Guillen Peña, Albert
Curso académico: 2021-2022
Título en diferentes idiomas: Mejora del rendimiento deportivo a través del consumo de remolacha en deportistas: Una revisión sistemática. Improving sports performance through beet consumption in athletes: a systematic review. Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica.
Fecha de la defensa del treball: 2022-06-07
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: remolacha, ejercicio, deporte beetroot, exercise, sport remolatxa, exercici, esport
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 9
Título en la lengua original: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica.
Director del proyecto: Bulló Bonet, Mònica
Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)