Creation date in repository: 2022-10-04
Abstract: Aquest treball planteja un projecte empresarial el qual sigui el més real possible. Es tracta d’una franquícia de restauració amb menjars típics de cada Comunitat Autònoma d’Espanya, incloent-hi una oficina d’administració central. Aquesta franquícia no consistiria a ser com les que coneixem normalment a la societat d’avui en dia, sinó que seria d’una forma més innovadora i inclusiva, amb la possibilitat de fer servir les primeres matèries de proximitat, diversitat de productes típics amb la Denominació d’Origen Protegida (DOP) de cadascuna de les Comunitats Autònomes i poder crear el màxim possible de llocs de treball per a persones amb diversitat funcional, tant auditiva com física. La finalitat d’aquest projecte és fer palès que aquestes persones han de tenir els mateixos drets dins el món laboral ordinari que la resta de la ciutadania, així doncs, aquesta iniciativa podria servir per donar visibilitat a la societat.
Subject: Empreses--Creació
Language: cat
Subject areas: Economia i empresa Economic and business sciences Economía y empresa
Department: Gestió d'Empreses
Student: Folch Mauri, Eduard
Academic year: 2021-2022
Title in different languages: GASTRORIGEN, SA: an inclusive business project that fuses gastronomy with tradition. GASTRORIGEN, SA: un proyecto empresarial inclusivo que fusiona la gastronomía con la tradición.
Work's public defense date: 2022
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: Projecte empresarial, inclusió laboral ordinària, diversitat funcional Business project, ordinary employment inclusion, functional diversity Proyecto empresarial, inclusión laboral ordinaria, diversidad funcional
Confidenciality: No
TFG credits: 6
Title in original language: GASTRORIGEN, SA: un projecte empresarial inclusiu que fusiona la gastronomia amb la tradició.
Project director: Ginieis Iribarren, Matías Carlos
Education area(s): Finances i Comptabilitat
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)