Treballs Fi de Grau> Gestió d'Empreses

GASTRORIGEN, SA: un projecte empresarial inclusiu que fusiona la gastronomia amb la tradició.

 • Identification data

  Identifier: TFG:5304
 • Authors:

  Folch Mauri, Eduard
 • Others:

  Creation date in repository: 2022-10-04
  Abstract: Aquest treball planteja un projecte empresarial el qual sigui el més real possible. Es tracta d’una franquícia de restauració amb menjars típics de cada Comunitat Autònoma d’Espanya, incloent-hi una oficina d’administració central. Aquesta franquícia no consistiria a ser com les que coneixem normalment a la societat d’avui en dia, sinó que seria d’una forma més innovadora i inclusiva, amb la possibilitat de fer servir les primeres matèries de proximitat, diversitat de productes típics amb la Denominació d’Origen Protegida (DOP) de cadascuna de les Comunitats Autònomes i poder crear el màxim possible de llocs de treball per a persones amb diversitat funcional, tant auditiva com física. La finalitat d’aquest projecte és fer palès que aquestes persones han de tenir els mateixos drets dins el món laboral ordinari que la resta de la ciutadania, així doncs, aquesta iniciativa podria servir per donar visibilitat a la societat.
  Subject: Empreses--Creació
  Language: cat
  Subject areas: Economia i empresa Economic and business sciences Economía y empresa
  Department: Gestió d'Empreses
  Student: Folch Mauri, Eduard
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: GASTRORIGEN, SA: an inclusive business project that fuses gastronomy with tradition. GASTRORIGEN, SA: un proyecto empresarial inclusivo que fusiona la gastronomía con la tradición.
  Work's public defense date: 2022
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Projecte empresarial, inclusió laboral ordinària, diversitat funcional Business project, ordinary employment inclusion, functional diversity Proyecto empresarial, inclusión laboral ordinaria, diversidad funcional
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: GASTRORIGEN, SA: un projecte empresarial inclusiu que fusiona la gastronomia amb la tradició.
  Project director: Ginieis Iribarren, Matías Carlos
  Education area(s): Finances i Comptabilitat
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Economia i empresa
  Economic and business sciences
  Economía y empresa
  Empreses--Creació
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar