Fecha de alta en el repositorio: 2022-10-04
Resumen: Aquest treball planteja un projecte empresarial el qual sigui el més real possible. Es tracta d’una franquícia de restauració amb menjars típics de cada Comunitat Autònoma d’Espanya, incloent-hi una oficina d’administració central. Aquesta franquícia no consistiria a ser com les que coneixem normalment a la societat d’avui en dia, sinó que seria d’una forma més innovadora i inclusiva, amb la possibilitat de fer servir les primeres matèries de proximitat, diversitat de productes típics amb la Denominació d’Origen Protegida (DOP) de cadascuna de les Comunitats Autònomes i poder crear el màxim possible de llocs de treball per a persones amb diversitat funcional, tant auditiva com física. La finalitat d’aquest projecte és fer palès que aquestes persones han de tenir els mateixos drets dins el món laboral ordinari que la resta de la ciutadania, així doncs, aquesta iniciativa podria servir per donar visibilitat a la societat.
Materia: Empreses--Creació
Idioma: cat
Áreas temáticas: Economia i empresa Economic and business sciences Economía y empresa
Departamento: Gestió d'Empreses
Estudiante: Folch Mauri, Eduard
Curso académico: 2021-2022
Título en diferentes idiomas: GASTRORIGEN, SA: an inclusive business project that fuses gastronomy with tradition. GASTRORIGEN, SA: un proyecto empresarial inclusivo que fusiona la gastronomía con la tradición.
Fecha de la defensa del treball: 2022
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Projecte empresarial, inclusió laboral ordinària, diversitat funcional Business project, ordinary employment inclusion, functional diversity Proyecto empresarial, inclusión laboral ordinaria, diversidad funcional
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 6
Título en la lengua original: GASTRORIGEN, SA: un projecte empresarial inclusiu que fusiona la gastronomia amb la tradició.
Director del proyecto: Ginieis Iribarren, Matías Carlos
Enseñanza(s): Finances i Comptabilitat
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)