Creation date in repository: 2022-10-07
Abstract: Aquest treball es basa en l'anàlisi de l'oleoturisme i la seva relació amb el turisme rural, cultural i gastronòmic, per poder crear posteriorment una proposta de dinamització turística de la Cooperativa de Cabacés. Primer de tot, es fa una contextualització d'aquesta nova tendència turística, així com una caracterització de l'entorn de l'estudi, la comarca del Priorat. Seguidament, es crea la proposta de dinamització, la qual es divideix en la presentació d'un nou relat, el suggeriment d'un seguit d'accions per millorar la gestió dels visitants i, finalment, una oferta turística d'activitats bàsiques, puntuals, i en col·laboració amb altres agents.
Subject: Turisme
Language: cat
Subject areas: Turismo y ocio Tourism and leisure Turisme i oci
Department: Geografia
Student: Bru Pellejà, Núria
Academic year: 2021-2022
Title in different languages: Oleoturismo: una propuesta por la dinamización turística de la Cooperativa de Cabacés Olive oil tourism: a proposal of tourism revitalization of the Cooperativa de Cabacés Oleoturisme: una proposta per la dinamització turística de la Cooperativa de Cabacés
Work's public defense date: 2022-09-13
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: Oleoturismo, nuevas tendencias turísticas, Priorat Olive oil tourism, new tourism trends, Priorat Oleoturisme, noves tendències turístiques, Priorat
Confidenciality: No
TFG credits: 6
Title in original language: Oleoturisme: una proposta per la dinamització turística de la Cooperativa de Cabacés
Project director: Angla Jiménez, Jesús
Education area(s): Gestió de Turisme i Hoteleria
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)