Fecha de alta en el repositorio: 2022-10-07
Resumen: Aquest treball es basa en l'anàlisi de l'oleoturisme i la seva relació amb el turisme rural, cultural i gastronòmic, per poder crear posteriorment una proposta de dinamització turística de la Cooperativa de Cabacés. Primer de tot, es fa una contextualització d'aquesta nova tendència turística, així com una caracterització de l'entorn de l'estudi, la comarca del Priorat. Seguidament, es crea la proposta de dinamització, la qual es divideix en la presentació d'un nou relat, el suggeriment d'un seguit d'accions per millorar la gestió dels visitants i, finalment, una oferta turística d'activitats bàsiques, puntuals, i en col·laboració amb altres agents.
Materia: Turisme
Idioma: cat
Áreas temáticas: Turismo y ocio Tourism and leisure Turisme i oci
Departamento: Geografia
Estudiante: Bru Pellejà, Núria
Curso académico: 2021-2022
Título en diferentes idiomas: Oleoturismo: una propuesta por la dinamización turística de la Cooperativa de Cabacés Olive oil tourism: a proposal of tourism revitalization of the Cooperativa de Cabacés Oleoturisme: una proposta per la dinamització turística de la Cooperativa de Cabacés
Fecha de la defensa del treball: 2022-09-13
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Oleoturismo, nuevas tendencias turísticas, Priorat Olive oil tourism, new tourism trends, Priorat Oleoturisme, noves tendències turístiques, Priorat
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 6
Título en la lengua original: Oleoturisme: una proposta per la dinamització turística de la Cooperativa de Cabacés
Director del proyecto: Angla Jiménez, Jesús
Enseñanza(s): Gestió de Turisme i Hoteleria
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)