Treballs Fi de Grau> Psicologia

Nivell d'Ansietat, Burnout acadèmic i Engagement en estudiants universitaris a temps complet i estudiants que compaginen l'estudi amb jornades laborals tenint en compte el perfil sociodemogràfic.

 • Identification data

  Identifier: TFG:5502
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5502
 • Authors:

  Flix Cubero, Mireia
 • Others:

  Creation date in repository: 2023-01-20
  Abstract: El present estudi té l’objectiu general de comparar el perfil dels estudiants universitaris a temps complet amb els estudiants que combinen feina i estudis a nivell sociodemogràfic, en dedicació als estudis i en variables psicològiques rellevants, com ara l’ansietat, l’engagement i el burnout acadèmic. La mostra està composada per 41 participants dels quals el 73,2% dels participants són dones (n=30) i el 26,8% homes (n=11). Les seves edats oscil·len entre 19- 51 anys. El qüestionari està composat per preguntes sociodemogràfiques i tres instruments estandarditzats: el MBI-SS, el UWES-S 14 i el BAI. En els resultats es troben diferències estadísticament significatives entre els dos grups abans comentats en: ansietat, esgotament, eficàcia i dedicació; en quant a perfil sociodemogràfic es troben diferències tant en edat, a nivell socioeconòmic familiar, hores dedicades a l’oci i convivència de l’estudiant.
  Subject: Estrés
  Language: cat
  Subject areas: Psicologia Psychology Psicologia
  Department: Psicologia
  Student: Flix Cubero, Mireia
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: Nivel de Ansiedad, Burnout académico y Engagement en estudiantes universitarios a tiempo completo y estudiantes que compaginan el estudio con jornadas laborales teniendo en cuenta el perfil sociodemográfico. Level of Anxiety, Academic Burnout and Engagement in full-time university students and students who combine study with working hours, taking into account the sociodemographic profile. Nivell d'Ansietat, Burnout acadèmic i Engagement en estudiants universitaris a temps complet i estudiants que compaginen l'estudi amb jornades laborals tenint en compte el perfil sociodemogràfic.
  Work's public defense date: 2022-09-13
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Ansietat, Burnout Acadèmic, Engagement, Rendiment acadèmic i Estudiants universitaris. Anxiety, Academic Burnout, Engagement, Academic Performance and University students. Ansiedad, Burnout Académico, Engagement, Rendimiento académico y Estudiantes universitarios.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: Nivell d'Ansietat, Burnout acadèmic i Engagement en estudiants universitaris a temps complet i estudiants que compaginen l'estudi amb jornades laborals tenint en compte el perfil sociodemogràfic.
  Project director: Vázquez Orellana, Núria
  Education area(s): Psicologia
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Psicologia
  Psychology
  Psicologia
  Estrés
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar