Treballs Fi de Grau> Infermeria

Recursos actuals per l'abordatge de les lesions per pressió: Opinió de les infermeres sobre formació i registres.

 • Identification data

  Identifier: TFG:6670
 • Authors:

  Maña Alcoverro, Ariadna
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-01-24
  Abstract: Les lesions per pressió son ferides que afecten a gran part de la població i són competència infermera. Tant la formació com els registres han estat identificades com àrees problemàtiques en l'abordatge de les LPP. Hem realitzat entrevistes semiestructurades a cinc infermers per arribar a la conclusió que els informants senten la necessitat d’una formació específica respecte a les lesions dins del grau i el món laboral, a més d’incloure als TCAIs i zeladors a la formació, també es proposa un programa àgil, un model d’enregistrament unificat i l’establiment de la figura de la infermera de pràctica avançada.
  Subject: Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Enfermería Nursing Infermeria
  Department: Infermeria
  Student: Maña Alcoverro, Ariadna
  Academic year: 2022-2023
  Title in different languages: Recursos actuales para el abordaje de las lesiones por presión: opinión de las enfermeras sobre formación y registros. Current resources for pressure injury management: Nurses’ views on formation and registers Recursos actuals per l'abordatge de les lesions per pressió: Opinió de les infermeres sobre formació i registres.
  Work's public defense date: 2023-06-07
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Lesiones por presión (LPP), formación, registros. Pressure sores (PS), education, registration. Lesions per pressió (LPP), formació, registres.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: Recursos actuals per l'abordatge de les lesions per pressió: Opinió de les infermeres sobre formació i registres.
  Project director: Rubio Rico, Lourdes
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Enfermería
  Nursing
  Infermeria
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar