Treballs Fi de Grau> Història i Història de l'Art

La importància de la comunicació efectiva entre la família i l'escola en el desenvolupament integral de l'infant.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7219
 • Authors:

  Marqués González, Marina
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-06-28
  Abstract: Aquest Treball de Fi de Grau (TFG) té com a objectiu analitzar la importància de la comunicació efectiva entre família i escola en el desenvolupament dels infants durant l'etapa d'educació infantil. Autors com Epstein (2002) subratllen la necessitat d'una relació sòlida i compromesa entre família i educadors. La manca d'aquesta comunicació afecta negativament els infants, generant inestabilitat i falta de motivació. El treball inclou una revisió de la literatura, analitzant factors com els canals de comunicació, les barreres existents i la normativa vigent. Es realitzen enquestes a famílies i mestres per contrastar la teoria amb la pràctica, combinant elements qualitatius i quantitatius. Finalment, es proposa una guia per a mestres destinada a millorar la comunicació amb les famílies.
  Subject: Educació
  Language: cat
  Subject areas: Ciències de l'educació
  Department: Història i Història de l'Art
  Student: Marqués González, Marina
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: La importància de la comunicació efectiva entre la família i l'escola en el desenvolupament integral de l'infant. The importance of effective communication between the family and the school in the integral development of children. La importancia de la comunicación efectiva entre la familia i la escuela en el desarrollo integral de los infantes.
  Work's public defense date: 2024-06-13
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Comunicació, relació família-escola, participació de famílies, desenvolupament integral Communication, family-school relationship, participation of families, integral development Comunicación, relación familia-escuela, participación de familias, desarrollo integral
  Confidenciality: No
  Title in original language: La importància de la comunicació efectiva entre la família i l'escola en el desenvolupament integral de l'infant.
  Project director: Castro da Silva, Fabrícia
  Education area(s): Educació Infantil
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciències de l'educació
  Educació
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar