Fecha de alta en el repositorio: 2023-02-01
Resumen: "Aquest estudi avalua els avantatges que presenten les espècies bacterianes probiòtiques formadores d’endòspores, Bacillus i Clostridials, en la producció industrial d’aliments probiòtics. La viabilitat de les espècies Bacillus amb beneficis per la salut, sotmeses a altes temperatures en diferents processaments industrials i a condicions gastrointestinals, ha demostrat ser superior que les presentades per Clostridia, Lactobacillus i Bifidobacterium. D’entre totes les soques testades, destaca Bacillus coagulans GBI-30, 6086 en la majoria de processaments i matrius alimentàries. Els múltiples beneficis que presenten les espècies clostridials Clostridium butyricum i Faecalibacterium prausnitzii en la salut humana suggereixen el seu gran potencial probiòtic."
Materia: Bacteris esporuladors
Idioma: cat
Áreas temáticas: Bioquímica y biotecnología Biochemistry and biotechnology Bioquímica i biotecnologia
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiante: Àlvaro Serrano, Júlia
Curso académico: 2021-2022
Título en diferentes idiomas: Bacteris esporulats: Un futur prometedor com a probiòtics en la indústria alimentària Spore-former bacteria: A promising future as probiotics in the food industry Bacterias esporuladas: Un futuro prometedor como probióticos en la industria alimentaria
Fecha de la defensa del treball: 2022-09-14
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Bacteris formadors d'espores , probiòtics Bacillus, probiòtics Clostridials Spore-forming bacteria, Bacillus probiotics, Clostridials probiotics Bacterias formadoras de esporas, probióticos Bacillus, probióticos Clostridiales
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 9
Título en la lengua original: Bacteris esporulats: Un futur prometedor com a probiòtics en la indústria alimentària
Director del proyecto: Bordons de Porrata- Doria, Albert
Enseñanza(s): Biotecnologia
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)