Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Microbiological characterisation of fermented soybean product with pro-prebiotic potential for honeybee

  • Datos identificativos

    Identificador: TFG:5709
    Autores:
    García Martos, Jesús
  • Otros:

    Fecha de alta en el repositorio: 2023-02-09
    Resumen: L'objectiu principal d'aquest projecte era analitzar i avaluar l'estat microbiològic i la qualitat d'un producte alimentari fermentat per millorar la microbiota intestinal de les abelles. Es va observar una gran variabilitat en els resultats entre lots després de la primera fermentació. En el producte final s'han observat moltes colònies en els diferents medis de cultiu per als lots 1 i 3, i contaminacions per coliformes en els lots 2 i 3. A més, el producte està per sobre dels límits de total aerobis, coliformes, floridures i llevats establerts. per la Unió Europea per als extractes fermentats de soja. The main objective of this project was to analyse and evaluate the microbiological status and quality of a fermented food product to improve the gut microbiota of bees. Large variability in the results between batches was observed after the first fermentation. In the final product, many colonies were observed in the different culture media for the batches 1 and 3, and coliforms contaminations in the batches 2 and 3. Moreover, the product is above the limits for total aerobes, coliforms, moulds and yeasts, established by the European Union for fermented soybean extracts.
    Materia: Microbiologia
    Idioma: en
    Áreas temáticas: Bioquímica i biotecnologia Biochemistry and biotechnology Bioquímica y biotecnología
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiante: García Martos, Jesús
    Curso académico: 2021-2022
    Título en diferentes idiomas: Caracterització microbiològica d'un producte de soja fermentat amb potencial pro-prebiòtic per a les abelles Microbiological characterisation of fermented soybean product with pro-prebiotic potential for honeybee Caracterización microbiológica de un producto de soja fermentado con potencial pro-prebiótico para las abejas
    Fecha de la defensa del treball: 2022-06-22
    Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Palabras clave: microbiota intestinal, abeja mellifera, soia fermentada gut microbiota, honeybee, fermented soybean microbiota intestinal, abeja mellifera, soja fermentada
    Confidencialidad: No
    Título en la lengua original: Microbiological characterisation of fermented soybean product with pro-prebiotic potential for honeybee
    Director del proyecto: Torres Fuentes, Cristina
    Enseñanza(s): Bioquímica i Biologia Molecular
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Palabras clave:

    Bioquímica i biotecnologia
    Biochemistry and biotechnology
    Bioquímica y biotecnología
    Microbiologia
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar