Paraules clau: riesgos, prevención, HORECA risks, prevention, HORECA riscos, prevenció, HORECA
Títol en diferents idiomes: Plan de prevención Boí Taüll resort Prevention plan Boí Taüll resort Pla de prevenció Boí Taüll resort
Àrees temàtiques: Psicología Psychology Psicologia
Confidencialitat: No
Curs acadèmic: 2020-2021
Estudiant: Dalmau Tagarro, M.Cinta
Departament: Psicologia
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Data de la defensa del treball: 2021-09-01
Director del projecte: Tous Pallares, Jordi
Resum: Este trabajo de fin de máster tiene como objetivo la realización de una evaluación de riesgos laborales, juntamente con un estudio de la exposición frente a los riesgos psicosociales en el ámbito laboral de un complejo hotelero, concretamente el centro turístico Boí Taüll resort. Se pretende reflejar los riesgos a los que están sometidos los profesionales hosteleros analizando las condiciones de trabajo existentes y las características de los puestos. Por ello, analizaremos los riesgos existentes y propondremos medidas correctoras con el objetivo de disminuir y evitar dichos riesgos, mejorando así la salud laboral en el complejo hotelero. Aquest treball de fi de màster té com a objectiu fer una avaluació de riscos laborals, juntament amb un estudi de l'exposició davant dels riscos psicosocials en l'àmbit laboral d'un complex hoteler, concretament el centre turístic Boí Taüll resort. Es pretén reflectir els riscos a què estan sotmesos els professionals hostalers analitzant les condicions de treball existents i les característiques dels llocs. Per això, analitzarem els riscos existents i proposarem mesures correctores amb l'objectiu de disminuir i evitar aquests riscos, millorant així la salut laboral al complex hoteler.
Matèria: Psicologia
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: spa
Ensenyament(s): Prevenció de Riscos Laborals
Títol en la llengua original: Plan de prevención Boí Taüll resort
Data d'alta al repositori: 2022-07-01