Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Disminución del riesgo de trombosis por nutrientes en pacientes con COVID-19

  • Dades identificatives

    Identificador: TFM:1383
  • Autors:

    Marina Lara, Mónica
  • Altres:

    Paraules clau: risc de trombosi, COVID-19, nutrients risk of thrombosis, COVID-19, nutrients riesgo de trombosis, COVID-19, nutrientes
    Títol en diferents idiomes: Disminució del risc de trombosi per nutrients en pacients amb COVID-19 Disminución del riesgo de trombosis por nutrientes en pacientes con COVID-19 Disminución del riesgo de trombosis por nutrientes en pacientes con COVID-19
    Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
    Confidencialitat: No
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Estudiant: Marina Lara, Mónica
    Aprenentatge Servei: NO
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Data de la defensa del treball: 2021-09-01
    Director del projecte: Fernandez Lopez, Jose Antonio
    Resum: Els pacients amb COVID-19 poden desenvolupar trombes per diferents situacions com són, per la qual cosa l'objectiu del treball va ser identificar els nutrients que poden afavorir un estat antitrombòtic, en inhibir el factor activador de plaquetes, per així reduir el risc de mortalitat pacients d'alt risc que cursen amb COVID-19. Es va realitzar una revisió sistemàtica per avaluar els diferents nutrients, però, no es va trobar cap article que relacionés nutrients amb trombosi a COVID-19 per la qual cosa se'n busco els efectes només en formació de trombes Los pacientes con COVID-19 pueden desarrollar trombos por diferentes situaciones como son, por lo que el objetivo del trabajo fue el de identificar los nutrientes que pueden favorecer un estado antitrombótico, al inhibir al factor activador de plaquetas, para así reducir el riesgo de mortalidad en pacientes de alto riesgo que cursan con COVID-19. Se realizo una revisión sistemática para evaluar los diferentes nutrientes, sin embargo, no se encontró ningún articulo que relacionara nutrientes con trombosis en COVID-19 por lo que se busco sus efectos solamente en formación de trombos
    Matèria: Trombosi
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: spa
    Ensenyament(s): Nutrició i Metabolisme
    Títol en la llengua original: Disminución del riesgo de trombosis por nutrientes en pacientes con COVID-19
    Data d'alta al repositori: 2023-06-29
  • Paraules clau:

    Ciències de la salut
    Health sciences
    Ciencias de la salud
    Trombosi
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar