Treballs Fi de Màster> Estudis de Comunicació

Comunicació d'esdeveniments culturals i desenvolupament rural: El cas de La Nit 5.1 (Conca de Barberà)

 • Identification data

  Identifier: TFM:855
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM855
 • Authors:

  Troyano Valero, Marina
 • Others:

  Keywords: Comunicación estratégica, programación cultural, desarrollo rural Strategic communication, cultural programming, rural development Comunicació estratègica, programació cultural, desenvolupament rural
  Title in different languages: Comunicación de eventos culturales y desarrollo rural: El caso de La Nit 5.1 (Conca de Barberà) Communication of cultural events and rural development: The case of La Nit 5.1 (Conca de Barberà) Comunicació d'esdeveniments culturals i desenvolupament rural: El cas de La Nit 5.1 (Conca de Barberà)
  Subject areas: Ciencias de la información y comunicación Information and communication sciences Ciències de la informació i la comunicació
  Confidenciality: No
  Academic year: 2020-2021
  Student: Troyano Valero, Marina
  Department: Estudis de Comunicació
  Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Work's public defense date: 2021-09-07
  TFM credits: 15
  Project director: Castelló Cogollos, Enric
  Abstract: Una radiografia de l’estat de la programació cultural en el context rural, relacionant-la amb el desenvolupament i el turisme. S’identifica l’afectació de la COVID-19 en l’agenda i la comunicació d’esdeveniments. S’ha quantificat la programació cultural de la Conca de Barberà entre el 2019 i 2021 i s’ha estudiat el cas de La Nit 5.1, revisant-ne la comunicació digital i conversant amb l’organització per tal d’aprofundir en les estratègies comunicatives i impressions. Es resol que el panorama cultural rural s’ha vist fortament afectat per la pandèmia, alhora que el repte dels programadors no és només sobreviure, sinó atreure la pròpia comunitat. Una radiografia de l’estat de la programació cultural en el context rural, relacionant-la amb el desenvolupament i el turisme. S’identifica l’afectació de la COVID-19 en l’agenda i la comunicació d’esdeveniments. S’ha quantificat la programació cultural de la Conca de Barberà entre el 2019 i 2021 i s’ha estudiat el cas de La Nit 5.1, revisant-ne la comunicació digital i conversant amb l’organització per tal d’aprofundir en les estratègies comunicatives i impressions. És ressol que el panorama cultural rural s’ha vist fortament afectat per la pandèmia, alhora que el repte dels programadors no és només sobreviure, sinó atreure la pròpia comunitat.
  Subject: Ciencias de la información y comunicación
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  Language: Català
  Education area(s): Comunicació Estratègica en la Societat del Risc
  Title in original language: Comunicació d'esdeveniments culturals i desenvolupament rural: El cas de La Nit 5.1 (Conca de Barberà)
  Creation date in repository: 2021-11-10
 • Keywords:

  Ciencias de la información y comunicación
  Information and communication sciences
  Ciències de la informació i la comunicació
  Ciencias de la información y comunicación
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar