Treballs Fi de Màster> Estudis de Comunicació

Comunicació d'esdeveniments culturals i desenvolupament rural: El cas de La Nit 5.1 (Conca de Barberà)

 • Datos identificativos

  Identificador: TFM:855
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM855
 • Autores:

  Troyano Valero, Marina
 • Otros:

  Palabras clave: Comunicación estratégica, programación cultural, desarrollo rural Strategic communication, cultural programming, rural development Comunicació estratègica, programació cultural, desenvolupament rural
  Título en diferentes idiomas: Comunicación de eventos culturales y desarrollo rural: El caso de La Nit 5.1 (Conca de Barberà) Communication of cultural events and rural development: The case of La Nit 5.1 (Conca de Barberà) Comunicació d'esdeveniments culturals i desenvolupament rural: El cas de La Nit 5.1 (Conca de Barberà)
  Áreas temàticas: Ciencias de la información y comunicación Information and communication sciences Ciències de la informació i la comunicació
  Confidencialidad: No
  Curso académico: 2020-2021
  Estudiante: Troyano Valero, Marina
  Departamento: Estudis de Comunicació
  Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Fecha de la defensa del trabajo: 2021-09-07
  Creditos del TFM: 15
  Director del proyecto: Castelló Cogollos, Enric
  Resumen: Una radiografia de l’estat de la programació cultural en el context rural, relacionant-la amb el desenvolupament i el turisme. S’identifica l’afectació de la COVID-19 en l’agenda i la comunicació d’esdeveniments. S’ha quantificat la programació cultural de la Conca de Barberà entre el 2019 i 2021 i s’ha estudiat el cas de La Nit 5.1, revisant-ne la comunicació digital i conversant amb l’organització per tal d’aprofundir en les estratègies comunicatives i impressions. Es resol que el panorama cultural rural s’ha vist fortament afectat per la pandèmia, alhora que el repte dels programadors no és només sobreviure, sinó atreure la pròpia comunitat. Una radiografia de l’estat de la programació cultural en el context rural, relacionant-la amb el desenvolupament i el turisme. S’identifica l’afectació de la COVID-19 en l’agenda i la comunicació d’esdeveniments. S’ha quantificat la programació cultural de la Conca de Barberà entre el 2019 i 2021 i s’ha estudiat el cas de La Nit 5.1, revisant-ne la comunicació digital i conversant amb l’organització per tal d’aprofundir en les estratègies comunicatives i impressions. És ressol que el panorama cultural rural s’ha vist fortament afectat per la pandèmia, alhora que el repte dels programadors no és només sobreviure, sinó atreure la pròpia comunitat.
  Materia: Ciencias de la información y comunicación
  Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  Idioma: Català
  Enseñanza(s): Comunicació Estratègica en la Societat del Risc
  Título en la lengua original: Comunicació d'esdeveniments culturals i desenvolupament rural: El cas de La Nit 5.1 (Conca de Barberà)
  Fecha de alta en el repositorio: 2021-11-10
 • Palabras clave:

  Ciencias de la información y comunicación
  Information and communication sciences
  Ciències de la informació i la comunicació
  Ciencias de la información y comunicación
 • Documentos:

 • Cerca a google

  Search to google scholar