Articles producció científica> Estudis de Comunicació

La gestió comunicativa de la seguretat alimentària a la Unió Europea: l'ús institucional dels mitjans de comunicació social

  • Dades identificatives

    Identificador: PC:112
    Autors:
    Lores, M.Lozano, N.
    Resum:
    10.2436/20.3008.02.25
  • Altres:

    Autor segons l'article: Lores, M. Lozano, N.
    Departament: Estudis de Comunicació
    e-ISSN: 2013-9985
    Resum: L'interès per la comunicació de riscos alimentaris ha augmentat notablement en els últims trenta anys. El motiu principal ha estat la necessitat de gestionar les diferents alarmes i crisis alimentàries que han succeït des del cas de les vaques boges a la meitat dels anys noranta. Tot i que les institucions han comprovat que la comunicació de risc és vital per a la gestió d'aquestes situacions, és molt difícil posar-la en pràctica de forma efectiva a causa dels múltiples factors que la componen. A més, des de fa uns anys, s'ha sumat la irrupció dels mitjans de comunicació social (social media) i els webs 2.0. Aquests nous canals tenen una sèrie d'implicacions que fan repensar les lògiques comunicatives de les institucions.
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Paraula clau altres idiomes: Comunicació de risc Social Media seguretat alimentària
    ISSN: 1130-183X
    Pàgina final: 72
    Volum de revista: 1
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili.
    Any de publicació de la revista: 2012
    Pàgina inicial: 59