Autor segons l'article: Lores, M. Lozano, N.
Departament: Estudis de Comunicació
e-ISSN: 2013-9985
Resum: L'interès per la comunicació de riscos alimentaris ha augmentat notablement en els últims trenta anys. El motiu principal ha estat la necessitat de gestionar les diferents alarmes i crisis alimentàries que han succeït des del cas de les vaques boges a la meitat dels anys noranta. Tot i que les institucions han comprovat que la comunicació de risc és vital per a la gestió d'aquestes situacions, és molt difícil posar-la en pràctica de forma efectiva a causa dels múltiples factors que la componen. A més, des de fa uns anys, s'ha sumat la irrupció dels mitjans de comunicació social (social media) i els webs 2.0. Aquests nous canals tenen una sèrie d'implicacions que fan repensar les lògiques comunicatives de les institucions.
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Paraula clau altres idiomes: Comunicació de risc Social Media seguretat alimentària
ISSN: 1130-183X
Pàgina final: 72
Volum de revista: 1
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Enllaç font original: https://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000191/00000015.pdf
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
DOI de l'article: 10.2436/20.3008.02.25
Entitat: Universitat Rovira i Virgili.
Any de publicació de la revista: 2012
Pàgina inicial: 59