Autor segons l'article: J Salas; Lluis Serra-Majem; Antonia Trichopoulou; Joy Ngo de la Cruz; Pilar Cervera; Alicia Garcia Alvarez; Carlo La Vecchia; International Task Force on the Mediterranean Diet
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: SALAS SALVADÓ, JORGE; Lluis Serra-Majem; Antonia Trichopoulou; Joy Ngo de la Cruz; Pilar Cervera; Alicia Garcia Alvarez; Carlo La Vecchia; International Task Force on the Mediterranean Diet
Paraules clau: Mediterranean diet
Resum: Foreword: Does the mediterranean diet definition need to be updated?
Grup de recerca: Alimentació, Nutrició, Creixement i Salut Mental
Àrees temàtiques: Biochemistry and technology Bioquímica y tecnología Bioquímica i biotecnologia
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
ISSN: 1368-9800
Identificador de l'autor: N/D; N/D; N/D; N/D; N/D; N/D; N/D; N/D
Data d'alta del registre: 2016-06-09
Pàgina final: 929
Volum de revista: 7
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
DOI de l'article: 10.1079/PHN2004564
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2004
Pàgina inicial: 927
Tipus de publicació: Article Artículo Article