Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Nuts: nutrition and health outcomes

  • Dades identificatives

    Identificador: PC:1686
    Autors:
    Jordi Salas-SalvadoJoan SabateEmilio Ros
    Resum:
    Nuts: nutrition and health outcomes
  • Altres:

    Autor segons l'article: Jordi Salas-Salvado; Joan Sabate; Emilio Ros
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/s de la URV: SALAS SALVADÓ, JORGE; Joan Sabate; Emilio Ros
    Paraules clau: health outcomes Nutrition nuts
    Resum: Nuts: nutrition and health outcomes
    Grup de recerca: Alimentació, Nutrició, Creixement i Salut Mental
    Àrees temàtiques: Biochemistry and technology Bioquímica y tecnología Bioquímica i biotecnologia
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    ISSN: 0007-1145
    Identificador de l'autor: N/D; N/D; N/D
    Data d'alta del registre: 2016-06-10
    Pàgina final: 2
    Volum de revista: 96
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2006
    Pàgina inicial: 1
    Tipus de publicació: Article Artículo Article
  • Paraules clau:

    Fruita seca -- Aspectes nutritius
    health outcomes
    Nutrition
    nuts
    Biochemistry and technology
    Bioquímica y tecnología
    Bioquímica i biotecnologia
    0007-1145
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar