Autor segons l'article: Hernández-Alonso P., Bulló M., Salas-Salvadó J.
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Bulló Bonet, Mònica / Salas Salvadó, Jorge
Paraules clau: Pistachios
Resum: Human beings have known about pistachio nuts since 6000 BC. Since then, pistachios have been systematically incorporated into the diet of various cultures. They are nutrient-dense nuts with a healthy nutritional profile that contains fiber, unsaturated fatty acids and antioxidant compounds.
Àrees temàtiques: Saúde coletiva Nutrition and dietetics
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: jordi.salas@urv.cat monica.bullo@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0003-2700-7459 0000-0002-0218-7046
Data d'alta del registre: 2023-02-18
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Referència a l'article segons font original: Nutrition Today. 51 (3): 133-138
Referència de l'ítem segons les normes APA: Hernández-Alonso P., Bulló M., Salas-Salvadó J. (2016). Pistachios for Health: What Do We Know About This Multifaceted Nut?. Nutrition Today, 51(3), 133-138. DOI: 10.1097/NT.0000000000000160
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2016
Tipus de publicació: Journal Publications