Autor según el artículo: Hernández-Alonso P., Bulló M., Salas-Salvadó J.
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/es de la URV: Bulló Bonet, Mònica / Salas Salvadó, Jorge
Palabras clave: Pistachios
Resumen: Human beings have known about pistachio nuts since 6000 BC. Since then, pistachios have been systematically incorporated into the diet of various cultures. They are nutrient-dense nuts with a healthy nutritional profile that contains fiber, unsaturated fatty acids and antioxidant compounds.
Áreas temáticas: Saúde coletiva Nutrition and dietetics
Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Direcció de correo del autor: jordi.salas@urv.cat monica.bullo@urv.cat
Identificador del autor: 0000-0003-2700-7459 0000-0002-0218-7046
Fecha de alta del registro: 2023-02-18
Versión del articulo depositado: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Referencia al articulo segun fuente origial: Nutrition Today. 51 (3): 133-138
Referencia de l'ítem segons les normes APA: Hernández-Alonso P., Bulló M., Salas-Salvadó J. (2016). Pistachios for Health: What Do We Know About This Multifaceted Nut?. Nutrition Today, 51(3), 133-138. DOI: 10.1097/NT.0000000000000160
URL Documento de licencia: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entidad: Universitat Rovira i Virgili
Año de publicación de la revista: 2016
Tipo de publicación: Journal Publications